Fam. Goudvisch

Ken je dat? Zo’n familie waar je je altijd thuis voelt. Waar de koelkast is gevuld met de beste drankjes. Dat je op de stoel kan gaan zitten en de lekkerste gerechten voor je neus krijgt. Waar iedereen altijd welkom is, op ieder moment van de dag.

Die ken je zeker, want dat is bij Fam. Goudvisch! Moos, Bonnie, Arie en De Neef van Fred zijn alle vier onderdeel van deze befaamde horecafamilie in Amsterdam, waarbij de ‘ode aan de bruine kroeg’ centraal staat. Precies zoals in een familie zijn er bij iedere zaak (ofwel familieden) overeenkomsten en verschillen; in het menu, het interieur en de sfeer. Maar allen hebben een eigen identiteit, waar elk familielid zijn eigen publieksfavorieten heeft. Zo schenken alle vier de familieleden de ‘familiewijn’ en staan er Goudvisch klassiekers op de menukaart, maar Ajax kijken doe je bij ARIE, je eet het beste kippetje bij Bonnie en bij De Neef van Fred zit je op het allermooiste terras van Amsterdam!

Een ding is zeker: bij ieder voelt het als thuiskomen. Welkom bij de familie!

Ga naar de familie website

Bonnie

Het eerste lid van de Fam. Goudvisch! Bonnie is in Juni 2020 geopend.

Bonnie is een echte Amsterdamse. Niet op haar mondje gevallen en altijd in voor gezelligheid. En daar hoeft het geen weekend voor te zijn; op dinsdag net zo joviaal en energiek als op een vrijdag.
Het liefst deelt ze haar enthousiasme met heel Amsterdam en iedereen is dan ook welkom van ’s ochtends tot en met ’s avonds voor ontbijt, lunch, diner, cocktails of een gezellig praatje.
Naast een voorliefde voor lekker eten, is Bonnie een echte wijnliefhebber, met de familie wijn als haar pronkstuk.
Net als eigenaren Thijs en Omar is Bonnie alles waar Amsterdamse gezelligheid voor staat.

BONNIE'S INSTA

Arie op de hoek

Je kroeg op de hoek is vernoemd naar de opa van eigenaar Dennis. Arie is nooit gestopt met het vieren van het leven. Een echte levensgenieter. Hij is vaak te vinden in zijn favoriete hoekje van het café, waar hij geniet van een koud fluitje en een lekkere snack. Al zijn favoriete platen zijn de hele dag door te horen en gaat een tikkeltje harder op vrijdagavond.

Arie is een Amsterdams café en bistro in één, waar je ’s ochtends terecht kan voor je bakkie koffie en ’s avonds voor een lekkere hap, borrel of koud pilsje. De plek brengt jong en oud bij elkaar en is een ode aan de Amsterdamse bruine kroeg. Arie is een huiskamer voor de buurt, waar zoals een echte Amsterdamse kroeg betaamt, alle wedstrijden van Ons aller Ajax worden uitgezonden.

Het interieur heeft elementen die Arie door de jaren heen heeft verzameld. Het sluit op een eigenwijze manier op elkaar aan en je voelt de liefde die erin gestopt is.

ARIE OP DE GRAM

Moos

In een prachtig hoekpand in de Spaarndammerbuurt heeft Café Moos medio september 2022 haar deuren geopend - het vierde lid van Fam. Goudvisch. Moos is een ode aan de Amsterdamse kroeg, waar elk uur van de dag ieder welkom is.

Een gezellig buurtcafé, waar het elke dag een feestje is. Voor de buurt, de gasten en het personeel. Waar vriendschappen ontstaan, mooie herinneringen worden gemaakt en je echt thuiskomt. Moos staat ’s ochtends klaar met een goede kop koffie, serveert lunch op het zonnige terras en gaat door tot de avond met een uitgebreid diner. De vrijdagmiddagborrels zijn ongekend gezellig en lopen altijd uit tot sluit. Jan en alleman staat naast en met elkaar te genieten van het sfeertje bij Moos thuis.

VOLG MOOS OP INSTAGRAM!